Osebno svetovanje in psihoterapija

Osebno svetovanje

Izvajam osebno svetovanje in psihoterapijo po metodi transakcijske analize. Uporabljam tudi tehnike geštalt terapije, vedenjsko kognitivne terapije in logosinteze.

partnersko in starševsko svetovanje

Delam s partnerji, ki želijo izboljšati svoj odnos in s starši, ki želijo izpopolniti svojo vlogo starša in otroku omogočiti čim boljši razvoj in otroštvo.

Delam tudi z osebami, ki so v postopku ločitve in potrebuejejo svetovanje, kako se ločiti na najbolj primeren način ter kako poskrbeti za otroke med postopkom ločitve.

svetovanje za starše in otroke

Potrebujete pomoč v vlogi starša? Ali pa vaš otrok ali najstnik potrebuje pogovor zaradi stiske, ki je povezana s šolo, s težavami v družini, prijateljstvom ali čim drugim? Oglasite se in poskali bomo najboljšo možno pot do rešitve za vas in otroka.

 

Pri delu se posvečam psihičnemu zdravju in dobremu počutju svojih strank. S pogovori vam lahko pomagam, da pridete do večjega zadovoljstva v svojem življenju.

  • Imate radi svojega moža, a se pogosto prepirata in ne vesta, kako prekiniti to in izboljšati odnos?

  • Imate otroka in ne veste, kako postaviti mejo pri njegovem neprimernem vedenju in hkrati ohraniti vso starševsko ljubezen do njega?

  • Ste pretirano prestrašeni in pogosto čutite tesnobo?

  • Ali vaš najstnik želi biti bolj komunikativen? Ali vaša najstnica ni zadovoljna s svojim videzom?

  • Ste v postopku ločitve in je to obdobje za vas in celotno družino zelo stresno?

  • Bi se radi naučili, kako bolj ljubiti, se zbližati z drugimi ljudmi?

  • Ste učiteljica in potrebujete supervizijo, za bolj kakovostno delo v razredu?

Pomagala vam bom pri iskanju rešitev, kar bo vplivalo na vaše zadovoljstvo s samim sabo, svojim delom in življenjem.

Pogovarjali se bomo o tistem, kar je Vam pomembno in razreševali težave s pomočjo različnih psihoterapevtskih tehnik. Življenje je polno obveznosti. Toda, ko gre za določena čustva in življenjske izkušnje je smiselno, da svoj vsakodnevni ritem upočasnimo, se zaustavimo in premislimo.

Srečanja potekajo enkrat tedensko. Povprečno se dogovorimo za 10 srečanj. Odvisno od tega, kaj bo vaš cilj in kaj želite spremeniti pri sebi in v svojih odnosih.