Osebno svetovanje in psihoterapija

Osebno svetovanje

Izvajam osebno svetovanje in psihoterapijo po metodi transakcijske analize. Uporabljam tudi tehnike geštalt terapije in logosinteze.

partnersko svetovanje

Delam s partnerji, ki želijo izboljšati svoj odnos in s starši, ki želijo izpopolniti svojo vlogo starša in otroku omogočiti čim boljši razvoj in otroštvo.

svetovanje za starše in otroke

Potrebujete pomoč v vlogi starša? Ali pa vaš otrok ali najstnik potrebuje pogovor zaradi stiske v zvezi s šolo, prijateljstvom ali čim drugim? Pridite na družinsko svetovanje ali svetovanje za otroka. 

 

Pri delu se posvečam psihičnemu zdravju in dobremu počutju svojih strank. S pogovori vam lahko pomagam, da pridete do večjega zadovoljstva v svojem življenju.

  • Bi se radi na naučili, kako bolj ljubiti, se zbližati z drugimi ljudmi?
  • Si najstnik in želiš biti bolj komunikativen? Si najstnica, ki ni zadovoljna s svojim videzom?
  • Imate radi svojega moža, a se pogosto prepirata in ne vesta, kako prekiniti takšno vedenje in izboljšati odnos?
  • Ste učiteljica in potrebujete supervizijo, za bolj kakovostno delo v razredu?
  • Imate otroka in ne veste, kako postaviti mejo pri njegovem neprimernem vedenju in hkrati ohraniti vso starševsko ljubezen do njega?

Pomagala vam bom pri iskanju rešitev, kar bo vplivalo na vaše zadovoljstvo s samim sabo, svojim delom in življenjem.

Pogovarjali se bomo o tistem, kar je Vam pomembno in razreševali težave s pomočjo različnih psihoterapevtskih tehnik. Življenje je polno obveznosti. Toda, ko gre za določena čustva in življenjske izkušnje je smiselno, da svoj vsakodnevni ritem upočasnimo, se zaustavimo in premislimo.

Srečanja potekajo enkrat tedensko. Povprečno trajajo okoli 10 srečanj. Odvisno od tega, kaj bo vaš cilj in kaj želite spremeniti pri sebi in v svojih odnosih.